Drogerii veebipood pakub laia valikut ilu- ja tervisetooteid

Tagasi Lisatud:

Mullu kevadel Tartus alguse saanud Drogerii veebipood pakub laia valikut ilu- ja tervisetooteid. Suur osa neist on pärit 1903. aastast Lõuna-Saksamaa mägises looduses tegutsevalt ettevõttelt Kräuterhaus Sanct Bernhard, kelle toodetel on austajaid rohkem kui 80 riigis Euroopast Aasia, Ameerika ja Aafrikani välja. Nende seas on nii Saksamaa olümpiasportlasi kui hulk teisi andunud fänne, kelle jaoks on olulised enda ja oma lähedaste tervis ja heaolu, mis üheskoos lasevad särada ka loomulikul ilul. Kokku on ettevõtte valikus üle 900 äärmiselt kvaliteetse toidulisandi, loodusravimi ja kehahooldustoote. Rohkem kui 500 töötajast suur osa on tunnustatud farmatseudid, toitumisspetsialistid ja teadlased.

Kräuterhaus Sanct Bernhardi ametliku edasimüüjana Eestis pöörab Drogerii veebipood erilist tähelepanu kõigi müüdavate toodete loodussõbralikkusele ning suurepärasele hinna ja kvaliteedi suhtele. Selle pereettevõtte kaupade seas leidub nii hulk ökomärgisega tooteid kui ka muud kvaliteetset kaupa kreemidest ja šampoonidest kuni toidulisandite, taimeteede ja tervisesnäkkideni välja. Tule sinagi ilumessile Drogerii veebipoe kaupadega tutvuma. Huvilisi ootavad ahvatlevad sünnipäevapakkumised ja põnevad uudistooted.