Tule proovi messil põnevaid treeninguviise!

Tagasi Lisatud:

Flight Club on Tartu vanim õhuakrobaatikastuudio, mis pakub mitmekülgseid treeninguid alates aastast 2015. Meie juures saab proovida postitantsu, exoticu tantsutunde, aerial silks (õhukangad) treeninguid ja aerial hammocki- ning aerial hoopi (õhurõngas) tunde. Ühtlasi pakume Eestis ainsana põnevat ja ainulaadset kardiotreeningut bungeed.

Stuudios on sagedasti toimumas ka  erinevate treeningstiilidega täiskasvanute kursuseid, välistreenerite töötubasid, ühisüritusi ning koolitusi.

Lisaks tunniplaanipõhisele treeningvõimalusele, saab meie juures võtta ka eratreeninguid ja korraldada pidusid (peopaketid nii täiskasvanutele, kui ka lastele).

Eraldi kategooriana leiab meie stuudiost ka erinevad laste treeningud vastavalt nende vanusele ( mänguline võimlemine, postiakrobaatika, bungee…).

Stuudiona on meie prioriteediks klientide turvalisus. Just seepärast suuname ka oma treeningutes erilist tähelepanu tugeva baasi saavutamisele ning korrektse tehnika õpetamisele. Meie treenerid omavad pikaaegset kogemust erinevates kehakultuuri valdkondades ning täiendavad ennast pidevalt erialaselt.

Meie treeningutesse on oodatud kõik soovijad, ning eelnev treenituse tase ei mängi siin rolli. Tunniplaanist leiab tunde nii algajatele, kui ka edasijõudnutele.

Messil on kohapeal treenerid ja tegevartistid, kes vastavad parimal meelel erinevatele treeningutega seotud küsimustele. Stuudio eripakkumised messi külastajatele, erihinnaga treeningpääsmed. Toodete ja meenete müük. Uudiskirjaga liitujate vahel loosime igapäev välja auhinna. Kõik huvilised saavad kohapeal ka posti proovida!