Liitu tasuta ja saa raha tagasi iga ostuga – myWorld App

Tagasi Lisatud:

myWorld on mugav ostlemise äpp, millega kasvatada pere ostujõudu ja teenida hüvesid. Lihtsalt registreeri oste meie kohalike partnerite juures või veebis ning saa raha tagasi iga ostuga. Lisaväärtusena pakume erinevaid tarbijamänge võimalusega võita auhindu!

Mugav ostlemine rakendusega myWorld App.

Meie tasuta rakendusega myWorld App saad Sa nautida ostuhüvesid kõigilt oma ostudelt, ka siis, kui oled teel.

  • Online ostlemine – Leia kõik online ja kohalikud Partnerid
  • Scan & Go – Skänni oma kohalike Partnerite ostude tšekid
  • Cashback Deals pakkumised – muuda ostupunktid rahaks

Tee valik veelgi kasumlikuma ostlemise suunas ja liitu myWorld hüvedemaailmaga juba täna.

Messi külastajatele loosime igal päeval välja auhindu! Kohtumiseni!

myWorld Estonia on turunduse ja reklaami suunitlusega müügiedendamise agentuur. Pakume
efektiivseid turundustööriistu, meediakanaleid ja reklaamlahendusi, selleks et edendada äriklientide müüke ja tõsta brändi tuntust. Sealhulgas administreerime ja edendame suurimat hüvedeplatvormi maailmas, mis viib effektiivselt kokku ostjad müüjatega.

Kujundame klientide teadlikku ostuteekonda ja aitame kasvatada tarbijate ostujõudu. Lisaks oleme Eesti üks suuremaid e-Kinkekaartide edasimüüjaid. Töötame nii B2C kui B2B sihtrühmadega. myWorld on rahvusvaheline konsortsium, esindustega enam kui 55-s riigis.