Ilumessil kaunistab keha Itaalia päritolu tätoveerija

Tagasi Lisatud:

Sel aastal osaleb Ilumessil Itaaliast pärit Michel Davide, kes viimased 15 aastat Tallinnas on elanud. Rõõmsameelne noormees pakub messi külastajatele võimalust koha peal endale meelepärane tätoveering teha. Oled alati tahtnud tätoveeringut, kuid ei ole siiani julgenud? Siin on sinu võimalus.

Davidega koos tulevad Tartusse ka tema sõbrad, Fast Ironi elustiilibrändi esindajad. Fast Iron on Eestis väljakujunenud elustiilibränd, mis on alates 2014. aastast keskendunud kiiretele ja lahedatele autodele, edendamaks autokultuuri, selle kaardistamist ja veel lahedamatele riietele. Toodete loetelu koosneb särkidest, kottidest, pusadest, mütsidest, kottidest ja muust. Innovatiivsuse mõttes on ka tulekul uued disainid ja uued tooted. Alguse sai firma üldse Tumblr keskkonnast, sama nimelisest mootorratta blogist, kuhu postitati erinevaid custom-build mootorrattaid. Blogi kogus kiirelt tuntust ja sealt areneski välja bränd Fast-iron.