Personaalne ilunõu messil

Tagasi Lisatud:

Angel Beauty Ilustuudio messiboksis punutakse patsi, tehakse soenguid ning meike. Võimalik jälgida, kuidas valmivad kaunid meigid Lenneli Makeup käe all. Põnevaid patse teevad juuksurid Kristi ja Marianne.

Boksis saab vestelda oma ala professinaalidega iluteemadel ja küsida personaalset nõu endale sobivate toodete, teenuste ja koolituste kohta. Jagatakse soodustusega flaiereid ning loositakse välja vahvaid auhindu.

Angel Beauty on hubane ilustuudio Tartus, kus töötavad oma ala professionaalid. Teenuste hulka kuuluvad: juuksuriteenused, jumestus ja meigikoolitused, ripsmepikendused, püsimeik, microblading, suhkrudepilatsioon, lash lift ja botox, maniküür, pediküür, geelküüned ja geellakkimine. Aegu saab broneerida mugavalt www.angelbeauty.ee

Angel Beauty Ilustuudioga saab tutvuda ekspositsioonipinnal C-5.