Kõrgelt hinnatud Korea kosmeetika

Tagasi Lisatud:

Messil on esindatud Korea kosmeetika brändid – The Skin House, Mizon ja Coxir. Korea kosmeetika on kõrgkvaliteediline ja efektiivne. Tooted põhinevad viimastel teadusuuringutel ning sisaldavad ainult kõige puhtamat ja kvaliteetsemat toorainet.

The Skin House toodetes on kasutusel erinevad looduslikud ravimtaimed, marjade ekstraktid, hüaluroonhape, kollageen, teolimа, aaloe. Tootja on teinud teadusuuringuid rohkem kui 30 aastat selleks, et The Skin House kosmeetika oleks efektiivne ja rahuldaks ka kõige nõudlikuma kliendi vajadusi. MIZON on innovaatiline ettevõte, mis tegeleb pidevalt uuringutega ilu ja tervise vallas. Tänu kõrgtehnoloogiatele ja innovaatilisele seadmetele, suur hulk uuringuid garanteerivad kõrgeima efektiivsuse ning täieliku ohutuse toodetavale kosmeetikale. Tooted on loodud puhtast looduslikust energiast ning ainult orgaanilistest koostisosadest.

The Skin House, Mizon ja Coxir brändidega saab tutvuda messi C-hallis ekspositsioonipinnal C-8.