Südamega tehtud käsitöö

Tagasi Lisatud:

Sarapiku Vilt keskendub enda toodetes naturaalsele villale ja pakub messil väga erinevaid villa- ja vilditooteid. Suur osa nendest on valminud käsitööna Saaremaal. Messil on võimalik tellida endale spetsiaalne nunovilditud kleit, mis on valmistatud õigete mõõtude järgi.

Messil ollakse kohal meriinovillast beebitekkidega, kirsikivi termopatjadega tervisele, saunapatjade, meriinovillast sallide, meriino T-särkide ja sokkide, käsitööna vilditud kleitide ja tuunikate, villapallide komplektide ja mitmete muude toodetega. Tooted on valmistatud naturaalsetest materjalidest ning tooteid iseloomustab lihtne disain.

Varasemalt on populaarsemateks toodeteks kujunenud käsitööna vilditud meriinovillased beebitekid, meriinovillased T-särgid, erinevad kirsikivi termopadjad, käsitööna vilditud meriinovilla ja naturaalsiidiga sallid, nunovilditud kleidid. Messil on suur valik kleite ja tuunikaid. Päris uute toodetena on meriinovillased sokid erinevate paksustega ja 100% villast pallid pesukuivatile.

Sarapiku Talu tooted leiab A-hallist ekspositsioonipinnalt A-6.