Saa teada oma organismi vitamiinisisaldus!

Tagasi Lisatud:

Meravita pakub messil ILU inimestele võimalust teha vitamiinianalüüs, mis võtab aega vaid 6-7 minutit ja näitab ära B-grupi vitamiinide, biotiini, seleeni, tsingi, foolhappe jpm sisalduse organismis. Test tehakse ilma torketa, spetsiaalsete seadmetega. Piltlikult: inimene desinfitseerib käed ja eemaldab ehted, võtab ühte kätte pulga ning spetsialist paneb pastakakujulise pulga teise käe küüneplaadi ligidale vastu sõrme, nii iga sõrmega. Seade annab imeväikseid elektriimpulsse, mida testitav ei tunne, kuid iga erineva vitamiini elektriimpulss on välja töötatud ja tehnoloogiliselt nii seadistatud, et see, kui kiirelt või kui hästi läbib impulss keha, näitab, kui suur on vitamiinitase organismis.

Andmed tulevad telefoniäppi ja need saab saata ka testitava e-mailile koos tervisenõuannetega.

Saa teada oma organismi vitamiinisisaldus 15. – 17. märtsil messil ILU 2019 C-hallis Meravita boksis!