Rõhuta enda ilu isikupäraste ehetega

Tagasi Lisatud:

Dondella ehted on inspireeritud lihtsast, ajatust ja naiselikust ilust, mis mõjub samal ajal salapärase, õrna ja kordumatuna. Dondella on suunatud Skandinaavia ja Euroopa naistele, kes oskavad hinnata eelkõige iseennast ning väärtustavad seda, mida nad armastavad.

Ehted on valminud oma ala professionaalide käe ja valvsa pilgu all ning läbinud kvaliteedikontrolli. Dondella juured on Eestis, kuid koostöö tootjatega on olnud laiem. Ehted valmivad arvestades erinevate isikute eelistusi ja vajadusi. Kollektsioonide loomisel on kasutatud mitmete disainerite loomingut. Ehted on valmistatud kasutades kõrgkvaliteetseid materjale – hinnatud väärismetall roodiumi, hõbedat, kulda, keraamikat. Ilu ja väärtust lisavad pärlid, Swarovski kristallid ja poolvääriskivid.

Dondella pakub tõelist ilu ja emotsioone, mis toovad esile just kandja isikupära. Dondella ehted on naisele, kes teab oma väärtust, naudib ilu ja lubab endale luksust. Dondella väärtustab eelkõige tundeid, mida ehete kandmine esile toob.

Dondella ehetega saab tutvuda A-hallis ekspositsioonipinnal A-18.