Raskustekk toob parema une

Tagasi Lisatud:

UneRuno raskustekk teeb magamamineku mõnusaks ja ööd nauditavaks. Raske tekk mõjub kehale nagu suur kallistus – keha ja meel rahunevad ning saab nautida pikemat und. Raskustekk sobib inimesele, kellel on õhtuti keeruline uinuda või kelle uneaeg jääb lühikeseks.

Raskuse toimel hakkab keha tootma serotoniini ja melatoniini – need organismi poolt toodetavad ained tekitavad rahulolutunnet ja soodustavad uinumist. Lisaks väheneb kortisooli ehk stressihormooni tase. See aitab kiiremini rahuneda, uinuda ning nautida pikemat ja sügavamat und.

Tavapärasest mitmeid kordi raskemaid tekke on meditsiini- ning teraapiavaldkondades kasutatud juba pikki aastaid. Uni mõjutab oluliselt vaimset ja füüsilist tervist. Hästi puhanud inimesed on õnnelikumad ja tervemad.

UneRuno raskustekiga saab tutvuda messi A-hallis ekspositsioonipinnal A-5.