Elustiilinädalavahetus Tartu messikeskuses – ILU & MOTOEXOTICA

Tagasi Lisatud:

15.-17. märtsil 2019 toimub Tartu Näituste messikeskuses uutmoodi suursündmus – messid ILU ja MOTOEXOTICA üheskoos!

ILU on ühine nimetaja mitmele valdkonnale, nii on messil esindatud ilu- ja tervisetooted, iluteenused, aksessuaarid ja mood. MOTOEXOTICA on Eesti vanim mootorrattamess, mis toob enne motohooaja algust külastajateni mootorrataste, ATV’de, lisavarustuse ja motosündmustega seotud uudised.

Toodete ja teenuste esitlemise kõrval pannakse mõlemal messil suurt rõhku ELUSTIILILE – enda eest hoolitsemine kui elustiil, tsiklisõit kui elustiil… Märtsi keskel peetav mess on ühtaegu paeluv naistele kui meestele, pakkudes kvaliteetseid brände, vingeid messipakkumisi ja ohtralt silmailu! Korraldajate eesmärk on panna külastajad enam mõtlema ilu ja tervise peale ning otseloomulikult motopisikuga nakatada!

REGISTREERI OMA ETTEVÕTE MESSILE!