Registreeru messile

Tagasi Lisatud:

Ilu on vaataja silmades ning seepärast on see teema niivõrd lai. Iluga seotud tooteid ja teenuseid kasutavad mingil määral kõik meist, olgu selleks siis näokreem, trenn või vitamiinid. Midagi meelepärast igaühele.

Olgugi, et enamikel naistel on ilmselt koguseliselt rohkem ilutooteid sahtlis, siis ka mehed, kes tihtipeale ei taha tunnistada, et kasutavad ilutooteid, on sellest teemast aina rohkem huvitatud. Enda eest hoolitsemine ning enda nahas hästi tundmine on oluline.

Messi nimi – ILU – on ühine nimetaja mitmele valdkonnale. Nii on messil esindatud lai temaatika – ilu- ja tervisetooted, iluteenused, elustiil, disain ning toit.

Tänapäeva internetimaailmas on väga lihtne e-poest endale tooteid koju tellida, küll aga tootega tutvumist seal ei pakuta. Messil on võimalik tootega tuvuda, nõu küsida otse spetsialistidelt, milline toode või teenus on Teile parim, kohapeal ka katsetada ning tooted kaasa osta. Kõik see ühest kohast – messilt ILU.

Tere tulemast Lõuna-Eesti suurimale iluteemalisele messile ILU 2019, mis toimub 8.-9. märtsil!